Meditative healing og hawaii-massasje

Meditativ healing:

Meditativ healing er en form for avspenning som hjelper kroppen til å mobilisere sine egne helende krefter. I tillegg er denne formen som andre healingformer som gir mulighet for en bedret helsetilstand. Dette er naturligvis ikke noe som kan garateres, men en mulighet til heling og vekst.

Selve healingen foregår ved at den som heales ligger på ryggen og slapper av. Den som healer sitter i umiddelvar nærhet. Det er vanlig at den ene armen berøres forsiktig, men ellers er det ikke noen form for berøring. Selve healingen er en meditative øvelse for den som healer. Dette gjør at berøring strengt tatt ikke er nødvendig.

Healingmetoden befinner seg i en forestillingsverden om at det jobbes mentalt med energier og at avstand mellom healer og den som heales ikke er avgjørende. Formen kan derfor også benyttes som fjærnhealing.

Hawaii-massasje:

Hawaii-massasje er en oljemassasje som foregår på en behandlingsbenk. Den kjennetegnes ved lange strykende bevegelser kombinert mer statiske dyptgående bevegelser for å løse opp i muskulatur og vev. Massasjen foregår direkte på hud. Det er vanlig å benytte Hawaii-musikk mens man masserer og selve bevegelsene foregår gjerne i takt med musikken.

Det tas hensyn til den enkeltes helsetilstand og behov ved en samtale før selve massasjen begynner.

Hawaii-massasje er en svært gammel teknikk basert på urgammel visdom. Elementene immiteres og spiller en viktig rolle i selve massasjen. Massasjen virker svært avspennende og har en dyp helende virkning.

 

Siden dette er en oljemassasje, så er det en fordel (men ikke et krav) at den som masseres tar av seg klærne. Massøren sørger for at den som masseres til en vær tid er tildekket med et laken. Bare de delene som masseres (rygg, armer, ben, mage) blir blottlagt, for så igjen å bli tildekket når man er ferdig i området. 

Massasjen foregår på en respektfull og verdig måte der intime steder hele tiden dekkes til. Dette både før, under og etter massasjen. 

Vanlig massasjetid: ca en time.

For å avtale time, benytt kontaktskjema under fliken "Kontakt" eller send en epost til: stord.yogasenter@gmail.com 

For priser se under fliken "Pris/Timeplan" i menyen.