Pris - Info

Prøvemedlemsskap:

Som ny kunde har du mulighet til å teste ut alle vår ulike grupper i 14 dager. Dette er helt uforpliktende og koster bare 400kr. (Unntaket er Gravid-Yoga dersom du ikke er gravid, yoga for menn dersom du ikke er mann osv). 

Vi har også drop in. Det koster 230kr per gang. 

Begynne på yoga: 

Enkelte ganger arrangerer vi nybegynnerkurs i Key-Yoga, men du er ikke avhengig av et nybegynnerkurs for å begynne på yoga. Alle gruppene i utgangspunktet åpne for alle så det er bare å melde seg på. Melde deg på kan du under fliken «kontakt» på denne siden eller du går direkte inn på kurset og bukker plass. Du kan også kontakte oss på mail: stord.yogasenter@gmail.com eller på Facebook. Før første time får du en gratis introduksjon på tomannshånd der de ulike yogateknikkene blir forklart. 

 

Faste grupper: 

De fleste av kundene våre går i faste grupper (også kalt «Ankergrupper") der de forplikter seg til et halvår i slengen. Prisen per semester er NOK 2995,- (ca 150kr per gang). Det sendes da ut faktura på mail som betales forskuddsvis. 

Prisen for et semester kan også splittes på to regninger. Hver regning blir på 1600kr. Man forplikter seg fortsatt til å bli med hele semesteret/halvåret, men betaler for 3 måneder i slengen. 

Det er også mulig å begynne midt i et semester. I første halvdel av semesteret koster det 160kr per gang. Man betaler da for resten av semesteret forskuddsvis. Begynner man i siste halvdel av et semester, så er prisen 170kr per gang. Regningen blir sendt ut på e-post når du melder deg inn. 

Når semesteret er over, så blir ditt medlemskap fornyet automatisk. Det betyr at du må aktivt melde deg av en måned før semesteret er over.

En fast gruppe eller «Ankergruppe» vil si at du går en bestemt dag til et bestemt tidspunkt. Fordelen med dette er at du møter de samme personene igjen hver gang og det blir lettere å være disiplinert og gå hver gang. Dette betyr også at vi reserverer plass til deg og at din plass ikke vil bli fult opp av noen andre.

Fult medlemskap: 

Alle som har fult medlemskap går i en "fast gruppe" eller «Ankegruppe». Ved i tillegg å betale en avgift på 199kr i måneden, så kan du gå så mange ganger du vil i uken, bytte dag dersom det ikke passer osv. Alle gruppene vil da være åpne for deg når det måtte passe. (Unntaket er Gravid-Yoga dersom du ikke er gravid, yoga for menn dersom du ikke er mann osv). 

 

Gravid-Yoga

Hvis du går i en fast gruppe og/eller har fult medlemskap og blir gravid, så kan du bytte til Gravid-Yoga (anbefalt etter 120 dager). Dette forutsetter at en slik gruppe er tilgjengelig. Gravid-yoga er tidsbegrensede kurs som går over 6-7 ganger. 

 

Dersom du er ny hos oss, så kan du betale vanlig pris for å gå på Gravid-Yoga (se over). Når det nærmer seg fødselen og du ikke lenger kan/ønsker å gå på yoga, så fryses medlemskapet. Det betyr at de gangene du har til gode kan du ta igjen i en av de andre gruppene etter at fødselen er over og du igjen er klar for å begynne med yoga. 

 

Klippekort: 

I tillegg til alle andre betalingsordninger tilbyr vi også klippekort. Et klippekort har 10 klipp og koster 2000kr. Kortet er gyldig i et år fra kjøpsdato. 

Priser for Hawaii-massasje og Meditativ healing: 

En time: NOK 500,-

Ukeprogram yoga.jpg